Galan´19 - den nionde i ordningen!
För nionde året i rad delade vi vid samma tillfälle ut pris till Årets Företagare och Årets Unga Företagare i våra tre kommuner Stenungsund, Tjörn och Orust. Sedan tre år tillbaka delade vi även ut pris till Årets Turismföretagare.

Galan hyllade handlingskraft och företagsamhet i STO-regionen. Småföretagare skapar tillväxt som leder till arbetstillfällen och i sin tur välstånd. Därför ligger det i allas intresse att lyfta fram och prisa goda förebilder. Vi småföretagare är stolta över att vara den kraft som svarar för 4 av 5 jobb och då behöver vi ibland få glädjas och fröjdas över det - Galan är det rätta tillfället!

Årets Företagare är ett samarbete mellan Företagarna och landets kommuner. Samarbetet har av naturliga skäl växt sig allt starkare genom åren, då ett gott företagande är grunden till samhällsutvecklingen.

Galan arrangeras av Företagarna Stenungsund & Tjörn, Företagarna Orust, Stenungsunds kommun, Tjörns kommun och Orust kommun. I samarbete med Stenungsbaden Yacht Club och Södra Bohuslän Turism.

 

Ett axplock bilder från galan 2019
Fotografer: Joakim Jalin och Tony Meyer

GALANS MUSIKUNDERHÅLLNING HAAKS är bandet som kan få igång en publik! Bandet har sedan starten 1994 gjort över 4 000 spelningar och är ett av Sveriges mest populära och anlitade underhållningsband.


GALANS  FÖRELÄSARE Jonas Eriksson är Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare, populär expert för SVT under fotbolls-VM och serieentreprenör. 

Tack alla gäster, nominerade företagare, vinnare, föredragshållare, partners. mediapartners, suppliers, musiker, tekniker som tillsammans gjorde Galan´19 till en uppskattad tillställning!

Galan hyllar handlingskraft och företagsamhet i STO-regionen. Vi gläds med alla företagares framgångar, stora som små, men framför allt gläds vi åt att hela samhället tjänar på att de som skapar jobb, bidrar till vår välfärd och bygger vår framtid.

Arrangörer:
Företagarna Stenungsund & Tjörn, Företagarna Orust,
Stenungsunds kommun, Tjörns kommun samt Orust kommun.