Guldpartners

Actemium har varit etablerat i Stenungsund sedan 1970 fast då under namnet Emil Lundgren AB. Actemium ingår idag i Vinci koncernen ett av världens största byggföretag med >200 000anställda. Actemium är en väl etablerad entreprenör inom industri installationer.
Vi arbetar med el, tele-data system och automation för processindustrin, olja & gas, infrastruktur.
Vi utför tunga elektriska installationer i både industri och infrastruktur, där våra certifierade och erfarna elektriker levererar alla typer tjänster från fiber till högspänning.

Swedrev är en av Stenungsunds större affärs- och revisionsbyråer med 15 anställda, varav 5 är kvalificerade revisorer och 1 är auktoriserad redovisningskonsult. Vi har varit verksamma sedan 1993. Swedrev är medlem i branschorganisationen FAR. Vi har under sommaren 2016 gått med i Baker Tilly för att stärka vårt företag. Baker Tilly har 550 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg till Luleå i norr. Baker Tilly har världsomspännande resurser i nätverket Baker Tilly International.
Vi arbetar främst med ägarleda företag såsom exempelvis entreprenad-, handels-, konsult-, fastighets-, och tillverkandeföretag.
Vår affärsidé är att kunden alltid skall stå i centrum. Våra nyckelord är service och kvalitet. För att nå bästa möjliga resultat för kunden upprättar vi en långsiktig planering och strategi som medför en bättre ekonomisk och juridisk trygghet.

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av dagligvarubaserade köpcentrum i urbana lägen i Norden och Baltikum. Värdet av de fastigheter som bolaget förvaltar uppgår till ungefär 5 miljarder euro och bolagets marknadsvärde är över 2 miljarder euro. Med 52 köpcentrum och 5 andra handelsfastigheter är Citycon marknadsledande i Finland, hör till marknadsledarna i Norge, Sverige och Estland och har ett fotfäste i Danmark. Citycon har 20 köpcentrum i Finland, 20 i Norge, 9 i Sverige, inklusive Kista Galleria, två i Estland och ett i Danmark. Därtill uthyr och förvaltar Citycon 13 köpcentrum i Norge på uppdrag av andra ägare.

Citycons köpcentrum möter kundernas dagliga behov av shopping och service och är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik, nära hälsovård, kommunal service, bostäder och arbetsplatser. Besökarantalet uppgår till cirka 200 miljoner årligen.

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag. Vår filial i Stenungsund kan omhänderta Ert avfall, vi har lösningar för det mindre företaget men även till större industrier.
Vår utmaning är att få fler att se på sitt avfall på samma sätt som vi gör: avfall är inte ett problem, utan en resurs och en möjlighet!
Ring oss på 0303-77 33 75!

Stendahls Bil såg för första gången dagens ljus 1955 då Göte Stendahl startade en Volvo verkstad i Lilla Edet. Idag driver vi anläggningar i Lilla Edet, Stenungsund och Älvängen.
På våra fullserviceanläggningar kan vi hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva hjälp med.

  • Lilla Edet är idag vår största anläggning med Volvo, Renault och Dacia personbils och transportbilsförsäljning, serviceverkstad, skadecenter mm. Här finns dessutom den administrativa avdelningen.
  • Vår anläggning i Stenungsund öppnades 2008 och har gett oss möjlighet att ge våra kunder ännu bättre service. Volvo, Renault personbilsförsäljning och serviceverkstad.
  • 2018 öppnades vår nyaste anläggning i Älvängen och är en av Sveriges modernaste serviceanläggningar.

På Tjörns Sparbank bryr vi oss om dig som kund, vår bygd och föreningslivet. På riktigt. Ända sedan 1906 har vi jobbat efter samma grundidé. Att sparande är för alla människor och att en sparbanks vinst ska återinvesteras i bygden, så att den kommer till nytta för många. Idag har vi tre kontor på Tjörn, alla med engagerad och personlig service. Och än idag följer vi sparbanksidén. Att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar genom en sund ekonomi och samtidigt göra vår bygd till en bättre plats. Det är därför vi stöttar massor av lokala föreningar och initiativ. Det tror vi att många har glädje av.

Det lokala blir allt viktigare i en värld som blir allt mer global!
Ortstidningar i väst ger ut lokala tidningar i Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Tjörn och Orust. Vi är nära våra läsare och annonsörer – det ger dig närhet till dina kunder.
Med en annons i våra tidningar når du ca 120.000 läsare i köpstarka kommuner både norr och söder om Göteborg. När du väljer att göra affärer med oss väljer du en partner som är trovärdig och seriös. Våra läsare litar på sin lokaltidning och det som presenteras där. Vi har erfarenhet, fakta och kunskap om marknaden som kan ge dig ordentlig fart på affärerna. Tillsammans lägger vi upp en vinnande strategi som passar just dig och ditt företag. Vi hörs!

Välkommen till Orusts Sparbank "banken som bryr sig" - Orusts Sparbank är en stark, egen och konkurrenskraftig fullservicebank
- Vi har korta beslutsvägar, alla beslut fattas på Orust
- Det är enkelt att göra affärer med oss
- Vi är engagerade och har hög servicenivå
- Vi vill skapa mervärde för våra kunder och tillväxt i vårt samhälle

Silverpartners

A PLATFORM FOR STARTING UP NEW AND INNOVATIVE COMPANIES Vinn is a platform for starting up new, innovate service providers. We’re currently made up of a group of specialist companies and individuals with high-calibre expertise assembled in a creative environment. Through faster, better development, Vinn seeks to work alongside companies’ employees and customers to achieve success, and in the long-term, create a better world.

Peab är det lokala företaget med stora bolagets resurser. Med våra fyra samverkande affärsområden och 16.000 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark säkerställer vi att vi så långt det är möjligt tar vara på lokala resurser. Det gör oss unika. Vi sätter ett värde i att arbeta med en hög andel egna resurser både i form av egen personal men också i form av egna insatsvaror i projekten. Att vi finns lokalt och kan erbjuda våra kunder en närproducerad produkt är också grunden för  vårt miljö- och klimatarbete. Peab ska vara klimatneutralt 2045. Vi har stakat ut en riktning och vi jobbar efter det vi kallar ”Vägen till miljömålen”. Varje steg, i form av ECO-Asfalt, ECO-Betong, återbruk av material, förkortade transportsträckor för material genom lokala resurser, tar oss framåt på denna väg och utgör delar av vårt närproducerade samhällsbygge.

Stödpartners

Vi är möjliggörare! Vi är din flexibla och strategiska tillväxtpartner inom rekrytering och interimskonsulter ("hyr en chef"). Med vår digitala spetskompetens är vi en effektiv leverantör av kraftfulla mervärden i alla led. Vår specialitet är våra uppskattade rekryteringsfilmer. Vi finns med kontor i både Göteborg och Stenungsund.
Vi har sedan starten 1996 genomfört över 5.000 rekryteringar och vet vikten av att ha rätt person på rätt plats samt hur man formar ett vinnande lag. När vi rekryterar en ny medarbetare till er är det viktigt att hen kommer till sin rätt i sin nya arbetsgrupp. Därför ingår det i vår rekrytering att vi också analyserar gruppen så att ni får ett balanserat lag. Om vi pratar sporttermer så är det viktigt att ha en bra balans mellan anfall och försvar. Inget lag vinner med bara det ena eller det andra. Unikt för oss är att vi följer upp rekryteringen med två timmar individuell coaching med kandidaten så att vi säkerställer att hen kommer in rätt hos er. Välj oss, välj Electus. Vi är möjliggörare!

Elma Group är verksamma inom spännande branscher med varumärken som ligger i framkant. Verksamheterna bedrivs bland annat inom handel, hotell/restaurang, fastigheter och kommunikation. Bland våra varumärken finns bland annat Almö Livs, Almö Kvarterskrog, Salt&Sill, Hotell Onyxen, Berzelius Bar&Matsal, Toco och Almö Inredningsbyrå.

Vi är ett komplett glasmästeri beläget i Henån. Mästare på glas och bilglas!
Vi är ett lokalt engagerat glasmästeri som är experter på glasets alla möjligheter. Vi ger dig unika råd för din bostad eller fastighet – råd som bara riktiga glasmästare kan ge. Med över 40 år i branschen sen glasmästeriet startade år 1977, har vi en samlat på oss en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi åtar oss alla typer av specialuppdrag, inga idéer är för stora eller för små. Vårt mål är alltid leverera kvalitet från början till slut. Vår personal är utbildade glasmästare, glasingenjörer, bilglasmontörer, fin-snickare, snickare, målare samt konstinramare. Tillsammans gör vi allt från enkla glasbyten till uterum med totalentreprenad. Personalen går årligen utbildningar för att säkra kvalitén på våra arbeten och hänga med i den snabba utvecklingen i glasbranschen. #Vikanallt #Bästpåsikt

ICA Kvantum Stenungsunds affärsidé: ”Att ge kunden den bästa matupplevelsen till de bästa öppettiderna med den trevligaste personalen och med mottot KUNDEN I FOKUS”. På ICA Kvantum vill vi så klart att maten vi säljer ska smaka gott. Men vi vill också att den ska vara nyttig, att den ska passa allas behov och preferenser och att den ska vara framtagen på ett sätt som tar hänsyn till både människa, djur och natur. För oss på ICA Kvantum klappar hjärtat lite extra för mat från trakten. Vi älskar råvaror som smakar mycket, som är bra för miljön och som gynnar våra många duktiga lokala leverantörer. Därför arbetar vi också hårt för att hela tiden bredda vårt sortiment med så många närproducerade varor som möjligt.

Genom att krydda vår kunskap sedan generationer tillbaka med modernt nytänkande, vill vi utmana marknaden med attraktiva sill-och kaviarkoncept. Vi ska vara en omtyckt, flexibel och lönsam affärspartner. Vi vill ge våra kunder en smakupplevelse av Västkusten när den är som bäst.
Även om vi blivit större, bedriver vi verksamhet i samma anda som våra tidigare familjeföretag. Med ägare som aktivt deltar i både produktion, inköp och försäljning kan vi bibehålla en stor flexibilitet och skräddarsy lösningar allt eftersom behoven ändras. Vi slår vakt om de gamla unika recepten men samtidigt har vi kapacitet och effektivitet att leverera kvalitetssill till konkurrenskraftiga priser. Vi kan erbjuda en unik flexibilitet och servicenivå för våra kunder, även om de med speciella behov. Vi bjuder på unika smakupplevelser till dem som inte nöjer sig med mindre än de absolut finaste råvarorna. Vår vision är enkel: Klädesholmen ska vara den främsta producenten av silldelikatesser

I årtusenden har vi använt rösten för att kommunicera. Att tala är en av människans viktigaste verktyg – därav vårt namn Omilon, som betyder ”den som talar”. Omilon historia härstammar från Conscriptor och Max Manus, som grundar sig redan i mitten av 1900-talet. Max Manus, var en norsk motståndsman under andra världskriget. Tack vare intäkter från bestseller böcker kunde han starta upp sin egen verksamhet Max Manus AS, som de senaste åren har haft fokus på produkter inom taligenkänning. Conscriptors historia startar i början av 2000-talet, där tal och diktat på distans blev till färdiga patientjournaler tack vare digitala arbetsmetoder och smart teknologi.  
Förutom att talet förenade oss, så förenade även vårt större syfte. För bortom all teknologi, alla produkter och digitala arbetsmetoder frigjorde vi båda tid. Tid – en exklusiv tillgång – som våra kunder kunde använda till värdeskapande patientkontakter istället för dokumentation.

Vostroblock tillhandahåller uthyrning av serverhårdvara till företag. Sverige har en unik affärsmöjlighet för datahallar och utvecklingen går raskt framåt. Vostroblock AB är en importör och säljverksamhet för datahallar, servers och molnlösningar. 

Mediapartners

ST-tidningen är en prenumererad lokal morgontidning. Varje onsdag och lördag ger vi dig nyheter, sport och de senaste inläggen i den lokala debatten. Vi vill vara nära våra läsare och våra annonsörer - det ger dig närhet till dina kunder. När du väljer att göra affärer med oss väljer du en tidning som är både seriös och trovärdig. Våra läsare litar på sin lokaltidning och det som presenteras där.
 

Samarbetspartners

Södra Bohuslän Turism AB är det officiella, lokala turistbolaget som ansvarar för Stenungsund, Orust, Tjörn och Kungälvs kommuner. Vi strävar efter att arbeta nära våra medlemsföretag med stöttning i stort och smått för att få dem att växa. Genom konkret hjälp med marknadsföring och nätverkande kan vi öka konkurrenskraften, attraktionskraften och skapa de nödvändiga synergieffekterna som krävs för att ge besökarna en guldkantad upplevelse. Södra Bohuslän skall utmärka sig med de bästa företagen och de bästa reseanledningarna. Visionen är att vara Europas mest attraktiva besöksdestination. Tillsammans med Turistrådet Västsverige och Visit Sweden jobbar Södra Bohuslän Turism främst mot den nordiska, engelska och tyska marknaden. Södra Bohuslän Turism AB ägs till 100 % av det lokala näringslivet genom en ekonomisk förening.

En oslagbar plats för träning, outdoor och chill Öppnar fullt ut hösten 2023. 
Under tiden vi utvecklar kan man redan nu hyra eventhallen, boende m.m. Tjörnbro Arena har en hel del att erbjuda redan idag, samtidigt som arbetet med att skapa och utveckla allt det nya pågår för fullt.
Du är alltid hjärtligt välkommen att njuta av en fin lunch med hänförande utsikt i lunchrestaurangen vid brofästet. Det finns möjligheter att hyra vår nya fina eventhall när du behöver en bra plats för ett lite större möte, evenemang eller liknande. Vill du känna in miljön under lite längre tid är det bra att veta att vi veckovis kommer att hyra ut en del av våra 55 lägenheter. Läs mer här>>

Suppliers

Jalin Film AB - Producent och leverantör av allt inom film och bild. Mångårig erfarenhet från TV, bio och webbproduktion. Utbildar företag kring allt som har med rörlig bild och fotografi att göra. Även konsult,
support och utbildning på distans via nätet.
För beställning av bilder från Galan´19 kontakta:
Joakim Jalin, Jalin Film AB joakim@jalinfilm.se 0707215451 www.joakimjalin.com

Välkommen till GigantPrint!
Vi är en helhetsleverantör av tryckt media. Vill du märkas i bruset och göra gigantiskt intryck på marknaden? Söker du bättre sätt att producera reklam, trycksaker, butikskampanjer & inredningar, mässmontrar, trafik reklam?
Oavsett vilket är du välkommen till GigantPrint. Vårt utbud är unikt och vi formar dina önskemål till produkter, dygnet runt!
Med våra weblösningar skapar vi enkelhet för dig som beställare och även för detaljhandelns butikspersonal, hör med oss så berättar vi mer!
Inte nog med det, Vi ingår i Skandinaviens största tryckkoncern Stibo Comlete. Det kanske inte är så konstigt att Vi kallar oss ett köpcentrum med tryckt media!

Hos oss möter du ett glatt gäng med stort engagemang, personlig service och en gedigen kunskap.
Vi är ett väletablerat tryckeri som med bred kompetens hjälper dig med grafisk produktion.
Vår ambition är att med flexibla lösningar och ett brett sortiment förse våra kunder med trycksaker av hög kvalitet. Välkommen till oss på Hantverkaregatan 14, STENUNGSUND eller på www.vktryck.se