STO-GALAN´23 -det tionde arrangemanget i ordningen!
För tionde  året i rad delar vi vid samma tillfälle ut pris till Årets Företagare och Årets Unga Företagare i våra tre kommuner Stenungsund, Tjörn och Orust. Sedan några år tillbaka delar vi även vid samma tillfälle ut pris till Årets Turismföretagare i STO-regionen.

STO-GALAN´23 hyllar handlingskraft och företagsamhet i STO-regionen. Småföretagare skapar tillväxt som leder till arbetstillfällen och i sin tur välstånd. Därför ligger det i allas intresse att lyfta fram och prisa goda förebilder. Vi småföretagare är stolta över att vara den kraft som svarar för 4 av 5 jobb och då behöver vi ibland få glädjas och fröjdas över det - STO_GALAN är det rätta tillfället!

Årets Företagare är ett samarbete mellan Företagarna och landets kommuner. Samarbetet har av naturliga skäl växt sig allt starkare genom åren, då företagare är välfärdsskapare och grunden till samhällsutvecklingen.

STO-GALAN´23 arrangeras av Företagarna Stenungsund & Tjörn, Företagarna Orust, Stenungsunds kommun, Tjörns kommun och Orust kommun. I samarbete med  Södra Bohuslän Turism och Tjörnbro Arena.