GULDPARTNERS

Actemium har varit etablerat i Stenungsund sedan 1970 fast då under namnet Emil Lundgren AB. Actemium ingår idag i Vinci koncernen ett av världens största byggföretag med >200 000anställda. Actemium är en väl etablerad entreprenör inom industri installationer.
Vi arbetar med el, tele-data system och automation för processindustrin, olja & gas, infrastruktur.
Vi utför tunga elektriska installationer i både industri och infrastruktur, där våra certifierade och erfarna elektriker levererar alla typer tjänster från fiber till högspänning.

Swedrev är en av Stenungsunds större affärs- och revisionsbyråer med 15 anställda, varav 5 är kvalificerade revisorer och 1 är auktoriserad redovisningskonsult. Vi har varit verksamma sedan 1993. Swedrev är medlem i branschorganisationen FAR. Vi har under sommaren 2016 gått med i Baker Tilly för att stärka vårt företag. Baker Tilly har 550 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg till Luleå i norr. Baker Tilly har världsomspännande resurser i nätverket Baker Tilly International.
Vi arbetar främst med ägarleda företag såsom exempelvis entreprenad-, handels-, konsult-, fastighets-, och tillverkandeföretag.
Vår affärsidé är att kunden alltid skall stå i centrum. Våra nyckelord är service och kvalitet. För att nå bästa möjliga resultat för kunden upprättar vi en långsiktig planering och strategi som medför en bättre ekonomisk och juridisk trygghet.

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av dagligvarubaserade köpcentrum i urbana lägen i Norden och Baltikum. Värdet av de fastigheter som bolaget förvaltar uppgår till ungefär 5 miljarder euro och bolagets marknadsvärde är över 2 miljarder euro.

Med 52 köpcentrum och 5 andra handelsfastigheter är Citycon marknadsledande i Finland, hör till marknadsledarna i Norge, Sverige och Estland och har ett fotfäste i Danmark. Citycon har 20 köpcentrum i Finland, 20 i Norge, 9 i Sverige, inklusive Kista Galleria, två i Estland och ett i Danmark. Därtill uthyr och förvaltar Citycon 13 köpcentrum i Norge på uppdrag av andra ägare.

Citycons köpcentrum möter kundernas dagliga behov av shopping och service och är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik, nära hälsovård, kommunal service, bostäder och arbetsplatser. Besökarantalet uppgår till cirka 200 miljoner årligen.

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag. Vår filial i Stenungsund kan omhänderta Ert avfall, vi har lösningar för det mindre företaget men även till större industrier.
Vår utmaning är att få fler att se på sitt avfall på samma sätt som vi gör: avfall är inte ett problem, utan en resurs och en möjlighet!
Ring oss på 0303-77 33 75!

Stendahls Bil såg för första gången dagens ljus 1955 då Göte Stendahl startade en Volvo verkstad i Lilla Edet. Idag driver vi anläggningar i Lilla Edet, Stenungsund och Älvängen.
På våra fullserviceanläggningar kan vi hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva hjälp med.

  • Lilla Edet är idag vår största anläggning med Volvo, Renault och Dacia personbils och transportbilsförsäljning, serviceverkstad, skadecenter mm. Här finns dessutom den administrativa avdelningen.
  • Vår anläggning i Stenungsund öppnades 2008 och har gett oss möjlighet att ge våra kunder ännu bättre service. Volvo, Renault personbilsförsäljning och serviceverkstad.
  • 2018 öppnades vår nyaste anläggning i Älvängen och är en av Sveriges modernaste serviceanläggningar.

På Tjörns Sparbank bryr vi oss om dig som kund, vår bygd och föreningslivet. På riktigt. Ända sedan 1906 har vi jobbat efter samma grundidé. Att sparande är för alla människor och att en sparbanks vinst ska återinvesteras i bygden, så att den kommer till nytta för många. Idag har vi tre kontor på Tjörn, alla med engagerad och personlig service. Och än idag följer vi sparbanksidén. Att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar genom en sund ekonomi och samtidigt göra vår bygd till en bättre plats. Det är därför vi stöttar massor av lokala föreningar och initiativ. Det tror vi att många har glädje av.

Det lokala blir allt viktigare i en värld som blir allt mer global!
Ortstidningar i väst ger ut lokala tidningar i Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Stenungsund, Tjörn och Orust. Vi är nära våra läsare och annonsörer – det ger dig närhet till dina kunder.
Med en annons i våra tidningar når du ca 120.000 läsare i köpstarka kommuner både norr och söder om Göteborg. När du väljer att göra affärer med oss väljer du en partner som är trovärdig och seriös. Våra läsare litar på sin lokaltidning och det som presenteras där. Vi har erfarenhet, fakta och kunskap om marknaden som kan ge dig ordentlig fart på affärerna. Tillsammans lägger vi upp en vinnande strategi som passar just dig och ditt företag. Vi hörs!

Välkommen till Orusts Sparbank "banken som bryr sig" - Orusts Sparbank är en stark, egen och konkurrenskraftig fullservicebank
- Vi har korta beslutsvägar, alla beslut fattas på Orust
- Det är enkelt att göra affärer med oss
- Vi är engagerade och har hög servicenivå
- Vi vill skapa mervärde för våra kunder och tillväxt i vårt samhälle

Mediapartner Galan'20

Lokaltidningen Stenungsund Tjörn Orust är en prenumererad lokal morgontidning. Varje tisdag och lördag ger vi dig nyheter, sport och de senaste inläggen i den lokala debatten. Vi vill vara nära våra läsare och våra annonsörer - det ger dig närhet till dina kunder. När du väljer att göra affärer med oss väljer du en tidning som är både seriös och trovärdig. Våra läsare litar på sin lokaltidning och det som presenteras där.
 

ST tidningen är en gratisutdelad tidning med utgivning en gång i veckan. Tidningen delas ut till alla hushåll i Stenungsund, Tjörn och Orust kommun och har gjorts så i över 35 år. Här blandas lättsammare reportage, nyheter och vimmelbilder tillsammans med dina annonser. Vår ambition är att ST tidningen skall vara en mötesplats för det lokala näringslivet.

Samarbetspartners Galan'20

Stenungsbaden ligger dryga halvtimmen från Göteborg och är en nästintill magisk plats. Här bor ni havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet. På sommarhalvåret är det nära till bad och pulshöjande utomhusaktiviteter som volleyboll och en utmanande hinderbana. Under vinterhalvåret är det något magiskt som händer i Bohuslän. Det är som om havet, klipporna och vyerna har samlat kraft under årets första hälft för att sedan explodera under den andra. En härlig och energifylld urkraft som är svår att väja för, men som passar perfekt när man ska ha en kick-off, ett seminarium eller behöver komma bort och ladda batterierna.
Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu. Allt detta är inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.  Boka något av våra förmånliga spapaket med logi och njut av vårt prisbelönta spa, behandlingar, fantastisk mat och härliga aktiviteter.
 

Södra Bohuslän Turism AB är det officiella, lokala turistbolaget som ansvarar för Stenungsund, Orust, Tjörn och Kungälvs kommuner. Vi strävar efter att arbeta nära våra medlemsföretag med stöttning i stort och smått för att få dem att växa. Genom konkret hjälp med marknadsföring och nätverkande kan vi öka konkurrenskraften, attraktionskraften och skapa de nödvändiga synergieffekterna som krävs för att ge besökarna en guldkantad upplevelse. Södra Bohuslän skall utmärka sig med de bästa företagen och de bästa reseanledningarna. Visionen är att vara Europas mest attraktiva besöksdestination. Tillsammans med Turistrådet Västsverige och Visit Sweden jobbar Södra Bohuslän Turism främst mot den nordiska, engelska och tyska marknaden. Södra Bohuslän Turism AB ägs till 100 % av det lokala näringslivet genom en ekonomisk förening.

Suppliers Galan'20

Jalin Film AB - Producent och leverantör av allt inom film och bild. Mångårig erfarenhet från TV, bio och webbproduktion. Utbildar företag kring allt som har med rörlig bild och fotografi att göra. Även konsult,
support och utbildning på distans via nätet.
För beställning av bilder från Galan´19 kontakta:
Joakim Jalin, Jalin Film AB joakim@jalinfilm.se 0707215451 www.joakimjalin.com

Vi erbjuder personlig service och kan med vårt stora sortiment av blommor och buketter ge dig en blomsterupplevelse oavsett det gäller högtider, bröllop, fester, begravningar eller om du vill ha en egen blomma. Vår trevliga personal kan hjälpa dig tillrätta och kan erbjuda det du vill ha. Dessutom har vi ett stor sortiment av krukor m.m. som du bara hittar hos oss. Dekorex blommor ligger i Kållekärr mitt på Tjörn precis vid vägen mellan Kållekärr och Skärhamn.
www.dekorexblommor.se

Hos oss möter du ett glatt gäng med stort engagemang, personlig service och en gedigen kunskap.
Vi är ett väletablerat tryckeri som med bred kompetens hjälper dig med grafisk produktion.
Vår ambition är att med flexibla lösningar och ett brett sortiment förse våra kunder med trycksaker av hög kvalitet. Välkommen till oss på Hantverkaregatan 14, STENUNGSUND eller på www.vasttryck.se

ADJ startades 1997 och har sedan dess haft en mycket fin utveckling. När vi låter våra kunder beskriva oss använder de ord som personligt, professionellt och stort engagemang. Vi själva tror att vår styrka kommer av att vi aldrig velat bli för stora. Till oss är ni välkomna när det gäller både ljud, ljus och underhållning. Vi är så glada över våra fantastiska kunder.
Dessa består av både konferensanläggningar, hotell, eventbolag, artister, band och inte minst privatpersoner. www.adjproduktion.se

Kontakta Lars Grenhage lars@grenhage.se 0734-224229 för mer information angående partnerskap.