2018 års partners, mediapartner, samarbetspartners och suppliers

Partners Galan'18

Actemium har varit etablerat i Stenungsund sedan 1970 fast då under namnet Emil Lundgren AB. Actemium ingår idag i Vinci koncernen ett av världens största byggföretag med >200 000anställda. Actemium är en väl etablerad entreprenör inom industri installationer.
Vi arbetar med el, tele-data system och automation för processindustrin, olja & gas, infrastruktur.
Vi utför tunga elektriska installationer i både industri och infrastruktur, där våra certifierade och erfarna elektriker levererar alla typer tjänster från fiber till högspänning.

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av dagligvarubaserade köpcentrum i urbana lägen i Norden och Baltikum. Värdet av de fastigheter som bolaget förvaltar uppgår till ungefär 5 miljarder euro och bolagets marknadsvärde är över 2 miljarder euro.

Med 52 köpcentrum och 5 andra handelsfastigheter är Citycon marknadsledande i Finland, hör till marknadsledarna i Norge, Sverige och Estland och har ett fotfäste i Danmark. Citycon har 20 köpcentrum i Finland, 20 i Norge, 9 i Sverige, inklusive Kista Galleria, två i Estland och ett i Danmark. Därtill uthyr och förvaltar Citycon 13 köpcentrum i Norge på uppdrag av andra ägare.

Citycons köpcentrum möter kundernas dagliga behov av shopping och service och är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik, nära hälsovård, kommunal service, bostäder och arbetsplatser. Besökarantalet uppgår till cirka 200 miljoner årligen.

ICA Kvantum Stenungsunds affärsidé: ”Att ge kunden den bästa matupplevelsen till de bästa öppettiderna med den trevligaste personalen och med mottot KUNDEN ÄR KUNG”.
I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss. Därför är vi måna om att du ska få ett personligt bemötande, bra färskvaror och ett brett sortiment. Ett sortiment som omfattar mat för både vardag, fest, skönhets- och hälsoprodukter samt mat för dig som är överkänslig mot vissa födoämnen. Öppet 7-23, även julafton!

Välkommen till Orusts Sparbank "banken som bryr sig" - Orusts Sparbank är en stark, egen och konkurrenskraftig fullservicebank
- Vi har korta beslutsvägar, alla beslut fattas på Orust
- Det är enkelt att göra affärer med oss
- Vi är engagerade och har hög servicenivå
- Vi vill skapa mervärde för våra kunder och tillväxt i vårt samhälle

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag. Vår filial i Stenungsund kan omhänderta Ert avfall, vi har lösningar för det mindre företaget men även till större industrier.
Vår utmaning är att få fler att se på sitt avfall på samma sätt som vi gör: avfall är inte ett problem, utan en resurs och en möjlighet!
Ring oss på 0303-77 33 75!

Sedan 1955 har Stendahls Bil vuxit och utvecklats till vad vi är idag. Vi kan nu stolt säga att vi med många års hårt arbete och spännande utmaningar har blivit valda till att ha Sveriges nöjdaste kunder i tre år i rad. Stendahls Bil startades 1955 i Lilla Edet och finns nu i Lilla Edet, Stenungsund och Älvängen.
På våra fullserviceanläggningar kan vi hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva hjälp med. Lilla Edet är idag vår största anläggning med Volvo, Renault och Dacia personbils- och transportbilsförsäljning, serviceverkstad, skadecenter mm. Här finns dessutom den administrativa avdelningen.
Vår anläggning i Stenungsund är öppnades 2008 och har gett oss möjlighet att ge våra kunder ännu bättre service. Volvo, Renault personbilsförsäljning och serviceverkstad.
2018 öppnades vår nyaste anläggning i Älvängen och är en av Sveriges modernaste serviceanläggningar.

På Tjörns Sparbank bryr vi oss om dig som kund, vår bygd och föreningslivet. På riktigt. Ända sedan 1906 har vi jobbat efter samma grundidé. Att sparande är för alla människor och att en sparbanks vinst ska återinvesteras i bygden, så att den kommer till nytta för många. Idag har vi tre kontor på Tjörn, alla med engagerad och personlig service. Och än idag följer vi sparbanksidén. Att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar genom en sund ekonomi och samtidigt göra vår bygd till en bättre plats. Det är därför vi stöttar massor av lokala föreningar och initiativ. Det tror vi att många har glädje av.

Mediapartner Galan'18

Lokaltidningen Stenungsund Tjörn Orust är en prenumererad lokal morgontidning. Varje tisdag och lördag ger vi dig nyheter, sport och de senaste inläggen i den lokala debatten. Vi vill vara nära våra läsare och våra annonsörer - det ger dig närhet till dina kunder. När du väljer att göra affärer med oss väljer du en tidning som är både seriös och trovärdig. Våra läsare litar på sin lokaltidning och det som presenteras där.

ST tidningen är en gratisutdelad tidning med utgivning en gång i veckan. Tidningen delas ut till alla hushåll i Stenungsund, Tjörn och Orust kommun och har gjorts så i över 35 år. Här blandas lättsammare reportage, nyheter och vimmelbilder tillsammans med dina annonser. Vår ambition är att ST tidningen skall vara en mötesplats för det lokala näringslivet.

Samarbetspartners Galan'18

En dryg halvtimme från Göteborg, men på alldeles avskild plats ligger Stenungsbaden. Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.

Till vår Yacht Club kommer du med fördel i bilen. Varken navigationskunskaper eller sjöben krävs för att byta vardagen mot en välgörande dos saltstänkt Newport-elegans. Efter en genomgripande renovering har vi hittat tillbaka till våra rötter som västkustens enda Yacht Club.

På köpet har vi de senaste åren fått ett fantastiskt spa, supersnygga hotellrum och vunnit ett prestigefyllt internationellt designpris. Vi har även uppdaterat vår konferensavdelning och byggt om såväl huvudrestau­rangen som våra barer.
Hjärtligt välkommen att återupptäcka Stenungsbaden!

Södra Bohuslän Turism AB är det officiella, lokala turistbolaget som ansvarar för Stenungsund, Orust, Tjörn och Kungälvs kommuner. Vi strävar efter att arbeta nära våra medlemsföretag med stöttning i stort och smått för att få dem att växa. Genom konkret hjälp med marknadsföring och nätverkande kan vi öka konkurrenskraften, attraktionskraften och skapa de nödvändiga synergieffekterna som krävs för att ge besökarna en guldkantad upplevelse. Södra Bohuslän skall utmärka sig med de bästa företagen och de bästa reseanledningarna. Visionen är att vara Europas mest attraktiva besöksdestination. Tillsammans med Turistrådet Västsverige och Visit Sweden jobbar Södra Bohuslän Turism främst mot den nordiska, engelska och tyska marknaden. Södra Bohuslän Turism AB ägs till 100 % av det lokala näringslivet genom en ekonomisk förening.

Suppliers Galan'18

Jalin Film AB - Producent och leverantör av allt inom film och bild. Mångårig erfarenhet från TV, bio och webbproduktion. Utbildar företag kring allt som har med rörlig bild och fotografi att göra. Även konsult, support och utbildning på distans via nätet.

A photography is something that inspires, touches and captivates. Working with something that feels so important and engaging for so many is amazing. The motivation for my photography is deeply rooted in a feeling. This feeling is in constant motion, but with three pillars; light, depth and harmony.

Vi erbjuder personlig service och kan med vårt stora sortiment av blommor och buketter ge dig en blomsterupplevelse oavsett det gäller högtider, bröllop, fester, begravningar eller om du vill ha en egen blomma. Vår trevliga personal kan hjälpa dig tillrätta och kan erbjuda det du vill ha. Dessutom har vi ett stor sortiment av krukor m.m. som du bara hittar hos oss. Dekorex blommor ligger i Kållekärr mitt på Tjörn precis vid vägen mellan Kållekärr och Skärhamn.

Vår ambition är att på ett personligt och enkelt sätt förse dig som kund med grafiska produkter av hög kvalitét till rätt pris. Med stor kompetens och ett brett sortiment ser vi till att du blir nöjd med resultatet!
Välkommen till oss på Hantverkaregatan 14, STENUNGSUND eller www.vasttryck.se

ADJ startades 1997 och har sedan dess haft en mycket fin utveckling. När vi låter våra kunder beskriva oss använder de ord som personligt, professionellt och stort engagemang. Vi själva tror att vår styrka kommer av att vi aldrig velat bli för stora. Till oss är ni välkomna när det gäller både ljud, ljus och underhållning. Vi är så glada över våra fantastiska kunder.
Dessa består av både konferensanläggningar, hotell, eventbolag, artister, band och inte minst privatpersoner. www.adjproduktion.se